Weberklubben
Nu med  medlemmar
border gfx

Villkor för användning av FORUM

Weber Klubben är till för Weber-entusiaster, och här diskuteras allt som har med Weber och Weber Klubben att göra. Debatten är tänkt att fungera som en trivsam samlingsplats där du kan hitta inspiration till grillrätter och debattera grillkulturen och de evenemang som Weber Klubben anordnar.

Diskussioner om andra grillmärken hör inte hemma här, eftersom det finns flera andra utmärkta ställen för sådana diskussioner. Weber Klubben vill heller inte vara en yttringsplats för negativa åsikter om andra grilltillverkare.

Därför ber vi våra medlemmar att föra debatten i en saklig ton. Om vi får kännedom om innehåll eller åsikter som kan kränka andra förbehåller vi oss rätten att ta bort innehållet utan förvarning. Om händelsen upprepas får medlemmen en varning och kan därefter uteslutas.

border gfx

Medlemmarnas debatter

border gfx

tändning av röken

border gfx
border gfx

 Så här gör jag när jag ska röka nåt under lång tid, 6 - 10 timmar: Placera ca 3 kg weber-briketter runt ytterkanten och sedan 20-30 glödande briketter i mitten så att glöden lååååångsamt sprider sig utåt, Bottenspjällen justeras så att temperaturen håller sig kring 95 - 100 grader. Nu kan du röka i ca 10 timmar utan påfyllning av briketter. Fyll på chunks i den mängd du vill

border gfx