Weberklubben
Nu med  medlemmar
border gfx

Villkor för användning av FORUM

Weber Klubben är till för Weber-entusiaster, och här diskuteras allt som har med Weber och Weber Klubben att göra. Debatten är tänkt att fungera som en trivsam samlingsplats där du kan hitta inspiration till grillrätter och debattera grillkulturen och de evenemang som Weber Klubben anordnar.

Diskussioner om andra grillmärken hör inte hemma här, eftersom det finns flera andra utmärkta ställen för sådana diskussioner. Weber Klubben vill heller inte vara en yttringsplats för negativa åsikter om andra grilltillverkare.

Därför ber vi våra medlemmar att föra debatten i en saklig ton. Om vi får kännedom om innehåll eller åsikter som kan kränka andra förbehåller vi oss rätten att ta bort innehållet utan förvarning. Om händelsen upprepas får medlemmen en varning och kan därefter uteslutas.

border gfx

Medlemmarnas debatter

border gfx

Fördelar/nackdelar Summit E-670 eller S-670

border gfx
border gfx
border gfx
border gfx

 Hej Tompa.

Rostbeständigheten är bättre på E. Så länge emaljen är intakt så står den emot rost väsentligt bättre än  "Stainless" (det finns som bekant många olika "rostfri"-klasser och den plåt Weber använder är INTE syrafast, då hade grillen kostat fem gånger så mycket eller något i den stilen. Bor Du på västkusten så har jag fått rekommendation från Weber att välja E.

//Jens

 

border gfx