Weberklubben
Nu med  medlemmar

Vad innebär det att vara medlem?

För att försäkra oss om att du vet vad Weber Klubben är, har vi sammanställt en del praktisk information på den här sidan. Hittar du inget svar på din fråga kan du skriva ett e-postmeddelande till oss.

Vem kan bli medlem?
Alla som är intresserade av att grilla kan bli medlemmar i Weber Klubben. Du måste inte vara medlem, men det krävs om du vill kunna skriva och publicera innehåll på webbplatsen. Anledningen är att vi gärna vill ha kontroll över vem som publicerar vilken information. Dessutom mäts dina aktiviteter och jämförs med vår barometer för "mest aktiva...".

Det är givetvis gratis ...
Det kostar inget att bli standardmedlem i Weber Klubben, och ett standardmedlemskap ger dig möjlighet att delta i många av aktiviteterna kring Weber Klubben. Du kan bland annat skapa en egen blogg, delta i debatter, evenemang och aktiviteter - till exempel Weber Camp - eller delta i tävlingar och mycket annat.

Hur avanmäler jag mig?
Om du INTE längre vill vara medlem kan du skicka ett e-postmeddelande till info@weberklubben.dk. Skriv "Avanmälan" i ämnesfältet. Vi ber dig också att ange ditt namn, e-postadressen som du använde vid registreringen samt ditt alias, så att vi är säkra på att vi tar bort rätt person. Därefter tar vi bort dig utan vidare frågor. Det ska ju vara roligt att vara medlem i Weberklubben, så du kan när som helst gå ur. Det kostar naturligtvis inget att gå ur klubben.

Vem äger rättigheterna till innehållet i Weber Klubben?
DU äger själv rättigheterna till ditt eget innehåll på klubbsidan, förutsatt att fotografier som tagits av dig är dina. Weber Klubben förbehåller sig rätten att använda dem för att marknadsföra Weber Klubben, men ber som regel ALLTID om tillstånd från rättighetsinnehavaren före användning. Weber äger rättigheterna till övrigt, icke-fotografiskt material som skapas såvida inget annat anges. Det är varje medlems eget ansvar att säkerställa att upphovsrätt som ägs av tredje part inte kränks i samband med att medlemmen publicerar material på Weber Klubben.

Finns det något man INTE gör på Weber Klubben?
Weber Klubben handlar om trivsel kring Webergrillen. Av praktiska skäl är det Weber som står i fokus på den här webbplatsen. Vill du diskutera Kamado, Dancook, Beef-eater, Cadac, Landmann eller andra grillmärken, kan du göra det på många andra webbplatser som passar bättre för det. Vår avsikt är inte att utöva censur eller liknande, utan att undvika missförstånd och uttalanden som kan irritera personer som föredrar andra grillmärken. Inlägg med politiskt, religiöst, kränkande eller egoistiskt innehåll hör heller inte hemma på Weber Klubben. Här finns plats för alla som tycker om att grilla. Det är därför vi är här...

Varför visas annonser på webbplatsen?
Annonsplatserna kan INTE köpas på kommersiell basis. Annonsplatserna lånas ENBART ut till Weber Klubbens samarbetspartner. Det kan vara företag som sponsrar Weber Camp, temasidor, workshops eller andra aktiviteter som kan relateras direkt till Weber Klubben. Alla intäkter via dessa sponsorer/samarbetspartner används oavkortade till att förbättra medlemsevenemangen, i synnerhet i samband med Weber Camp. Vill du stödja Weber Klubben kan du skicka en förfrågan med en beskrivning av ditt syfte till info@weberklubben.dk.


 

border gfx

Avsluta medlemskap i Weber Klubben

Om du vill gå ur Weber Klubben gör du det genom att skicka ett e-postmeddelande med följande information:

• Fullständigt namn
• Alias
• E-postadress

Du kan skicka e-postmeddelandet genom att klicka på den här länken.
 

border gfx